Studera hos oss

Kontakta Maja Beskowgymnasiet

Maja Beskowgymnasiet

Besöksadress: Fridhemsvägen 2, 903 37 Umeå

Maja Beskowgymnasiet är skolan för dig som vill ha en god grund för fortsatta studier och ett spännande arbetsliv. Våra utbildningar håller mycket hög kvalitet. Vi har välutbildade och engagerade lärare, förstelärare och lektorer som brinner för utveckling, både studiemässig och personlig. Maja Beskowgymnasiet är Umeås nyaste och modernaste gymnasieskola. Skolan ligger perfekt placerad mellan stadskärnan och Umeå universitet, vilket underlättar för nära sam-arbeten och studiebesök.

Foodcourt

Skolans foodcourt-koncept gör att du har flera olika rätter att välja mellan varje dag. All mat lagas från grunden. Skolmaten har stor betydelse för hälsan – äter du bra så blir det enklare att prestera på topp.

Lärarinnan Maja Beskow

Majas starka profil och karaktär under sin levnadstid är en viktig anledning till att skolan uppkallats efter henne. På Maja Beskow bryr vi oss om andra och varandra. Oavsett vem du är ska du ha rätt till en bra utbildning.

Umeå Elitidrottsgymnasium

Umeå Elitidrottsgymnasium strävar efter att erbjuda Sveriges bästa elitidrottsutbildning. Vi har lång erfarenhet av att kombinera idrott och studier och är en av Sveriges största skolor när det gäller idrottsutbildningar. Umeå Elitidrottsgymnasium består av tretton nationellt godkända idrottsutbildningar (NIU) och två riksidrottsgymnasier (RIG/FIG) med totalt cirka 350 elever.

Välkommen till Maja Beskow!

Senast uppdaterad: 26 mars 2020
Publicerad: 28 februari 2018