Kan tyvärr inte skriva ut startsidan.

Kontakta Hörnefors centralskola F–9

Hörnefors centralskola F–9
E-post:

Besöksadress: Industrivägen 9–11

Hörnefors centralskola är en F–9-skola med cirka 395 elever. Skolan ligger underbart vackert vid skogskanten och ett stenkast från havet. Här finns tillgång till simhall, konstgräsplan och skidspår. Det pedagogiska arbetet genomsyras av ett medvetet ledarskap, engagemang och samarbete mellan personal, elever, föräldrar och fritids. Fokus är trygghet och lärande.

Vi byter nu plattform från Lärum till Unicum vilket innebär att ni som vårdnadshavare ska göra frånvaroanmälan via appen Unikum Familj för en hel eller en del av dag. Om du har barn på fritids nås även fritidspersonalen av frånvaroanmälan om den görs via appen Unikum familj. Läs mer om hur du anmäler frånvaro på Umeå kommuns hemsidalänk till annan webbplats.