Kontakta Ung i Umeå kommun

Ung i Umeå kommun

Kontakta Umeå kommun

Telefon: $municipality.phone

Besöksadress: $municipality.address
Öppettider: $municipality.hours

Kolla in alla aktiviteter i lovkalendern

Under sommarlovet har en del av våra mötesplatser särskilda öppettider men de hittar som vanligt på massor av roliga aktiviteter. Du kan också titta i lovkalendern för fler tips på aktiviteter för dig som är ledig.

Våra fritidsgårdar och ungdomens hus har öppet under sommarlovet särskilda öppettider, se mer på Mötesplatsernas öppettider.

Lovkalendern

I lovkalendern på www.umea.se/handerpalovet hittar du flera tips på aktiviteter under lovet, flera av dem är dessutom gratis. Under lovet kan du bland annat bada på de tempererade utebaden, spela bangolf och padel, skejta, prova på vattenhopp, spela teater, delta i sommarboken, skapa med många olika sorters material, hänga med andra ungdomar samt mycket annat!

Ungdomskvällar på KFUM Nydala lägergård och vid Kyrkstugan

I juni och augusti flyttar delar av fritidsgårdarnas verksamhet ut till KFUM Nydala lägergård och Kyrkstugan för roliga ungdomskvällar. Kom och klättra, hoppa trampolin, åk båt, paddla kanot eller paddleboard, fiska, bada och mycket annat kul! För dig född mellan 2007 och 2011.

Läs mer om ungdomskvällarna

Se vad som händer på din fritidsgård eller ungdomens hus

Alla våra mötesplatser finns på Instagram, där kan du se vad de hittar på under sommaren.

Behöver du prata med någon?

Loven är en härlig tid för många men för många andra är de däremot svåra Här hittar du en samlad lista med var du kan vända dig om du behöver någon att prata med.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 juni 2024
Sidan publicerad av: Sara Stenberg