Kontakta Ung i Umeå kommun

Ung i Umeå kommun

Kontakta Umeå kommun

Telefon: $municipality.phone

Besöksadress: $municipality.address
Öppettider: $municipality.hours

ungdomar som dansar på ett discogolv

Större arrangemang ställs in i höst

Under hösten är det sedan tidigare planerat för ett antal större arrangemang. Dessvärre behöver dessa ställas in på grund av risk för smittspridning av coronaviruset samt regeringens restriktioner för allmänna sammankomster. På våra mötesplatser kommer vi istället att fokusera på flera mindre arrangemang.

Både Two days in Umeå och Halloweendiscot ställs in. Däremot kommer Tjejfestivalen att genomföras på ett alternativt sätt för att förhindra smittspridning och följa restriktionerna kring arrangemang. Håll utkik för mer information på vårt instagramkonto @ungiumeakommunlänk till annan webbplats. Inga beslut är idag tagna för arrangemangen som är planerade kring jul. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och regeringens beslut och får återkomma närmare.

Under hösten kommer fritidsgårdarna och våra två ungdomens hus istället att fokusera på flera mindre arrangemang med max 50 besökare.

Följ fritidsgårdarnas instagram-konton för att få veta framöver om vad som händer. Du hittar länkar till mötesplatsernas instagram via respektive webbsida.

Du kan ge förslag på aktivitet

Precis som alltid ser vi gärna att du berättar för oss vad du skulle vilja se för arrangemang på gårdarna. Du får mer än gärna även vara med att planera och genomföra dessa också.

Fyll i vårt formulär för att skicka in ditt förslag!

Ge förslag på aktivitet som du vill genomföra på någon av våra mötesplatser

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 augusti 2020
Publicerad: 26 augusti 2020
Sidan publicerad av: Jenny Brantholm