Premiär för fria midtidsaktiviteter v. 38

Kontakta Midgårdsskolan

Midgårdsskolan

Besöksadress: Paradvägen 36 901 84 Umeå

Vecka 38 startar de första s.k. "midtidsaktiviteterna" på Midgårdsskolan.

I midtidskalendariet hittar du de aktiviteter som erbjuds under midtiden dvs. den tid mitt på dagen när de flesta klasser är lektionsfria. Alla aktiviteter som finns i kalendariet är frivilliga och är därför inte schemalagda.

Aktiviteterna är öppna för alla lektionsfria elever men en del av aktiviteterna har ett begränsat antal platser och det är först på plats som gäller om inget annat anges.

I inledningsskedet erbjuds bl.a. ett flertal olika idrottsaktiviteter ex. gymträning, dans, boxercise och orientering men även andra aktiviteter som promenad med mindfulnessövning eller hundpromenad. Framöver kommer även aktiviteter att anordas i biblioteket.

VAR HITTAR JAG KALENDARIET?

- Google Drive (sök: Kalendarium Midtid)
- Lärum (Rum - Elevrum MID - Midtidskalendarium)
- Skolans webbplats (Om skolan - Midtidskalendariumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster)

FRÅGOR

Vid frågor om en aktivitet kontaktar du aktivitetsansvarig. Har du allmänna frågor kring midtid eller kalendariet kan du mejla midgardsskolan@umea.se.