Medieelevernas tidning nominerad till årets skoltidskrift

Kontakta Midgårdsskolan

Midgårdsskolan

Besöksadress: Paradvägen 36 901 84 Umeå

Vi gratulerar eleverna i årskurs 3 på estetiska programmet med inriktning estetik och media som i veckan nominerats till Årets Skoltidsskrift för sin upplaga av Mindyard.

Onsdag 6 november utser en jury bestående av personer från mediebranschen vinnaren av Tidsskiftspriset för Årets Skoltidsskrift 2019. Mindyard, som skapats av eleverna i nuvarande årskurs 3 på estetiska programmet med inriktning estetik och media, är en av fyra skoltidningar som är nominerade och har möjlighet att vinna priset.

Motiveringen till nomineringen är: "Här är gänget vi alla vill anställa. En fantastisk form som ligger kvar i minnet länge och som verkligen sticker ut. Mindyard har ett stort kreativt mod med en tydlig ansats att visa att unga har rätt att ta plats utan att vara inställsamma."

Om Tidsskiftspriset för Årets Skoltidsskrift 2019

Tidskriftspriset verkar för en hög kvalitet inom tidskriftsbranschen genom att premiera goda förebilder och nyskapande insatser.