Midgårdselever träffade konprinsessan i samband med EU toppmöte

Kontakta Midgårdsskolan

Midgårdsskolan

Besöksadress: Paradvägen 36 901 84 Umeå

I samband med toppmötet, EU Artic Forum, 3-4 oktober där Midgårdsskolans elever deltog fick medlemmarna i skolans FN-förening även träffa kronprinsessan Victoria.

3-4 oktober arrangerade Sveriges regering och EU, EU Arctic Forum i Umeå. Sveriges utrikesminister Ann Linde var värd för evenemanget och, utöver politker och diplomater från hela Europa fick även 130 av Midgårdsskolans elever möjlighet delta som observatörer på mötet. På mötet deltog även konprinsessan Victoria som själv tog initiativ till att träffa fyra medlemmar i Midgårdsskolans FN-förening.

På tidningen Västerbottens kurirens webbplats kan du läsa en artikel om detta härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (Obs! Kräver dock inloggning med VK Plus.)