Välkommen till oss på Midgårdsskolan

17 nov - 10 feb
midgardsskolan@umea.se
Bild

Du som går i årskurs 9 och vill veta mer om Midgårdsskolan och våra program är varmt välkommen på besök hos oss i höst och vinter.

Skolbesöksveckan v. 47

Du som går i nian i Umeå kommun har möjlighet att anmäla dig till en dag under tisdag-fredag v. 47 då du digitalt besöker två kommunala gymnasieskolor. Vi hoppas att ett besök på Midgårdsskolan hjälper dig att fatta ett klokt val inför dina fortsatta studier.

PRASO - besök ett program

Vi brukar erbjuda prasobesök (praktisk skolorientering) hos ett eller flera av våra program från och med vecka 48. Praso innebär att du som går i nian får följa med en klass för att prova på hur det är att gå där. Utifrån rådande läge med coronapandemin och i enlighet med riktlinjerna för Västerbotten har vi beslutat att ställa in PRASO för höstterminen 2020. Vi återkommer med nytt beslut i januari.

Informationskväll 2021?

Varje år har vi en informationskväll i januari då vi välkomnar både elever och vårdnadshavare till oss för att få mer information om skolan och de gymnasieprogram vi erbjuder i Gymnasievalet.

Utifrån nuläget är det inte fastställt huruvida vi kommer att kunna bjuda in till det eller inte men om det blir aktuellt eller om vi kan erbjuda någon annan aktivitet som motsvarar vår ordinarie infokväll kommer vi att gå ut med information om det här på vår webbplats.

Välkommen till oss på Midgårdsskolan!

Datum: 17 november 2020 - 10 februari 2021
Plats: Midgårdsskolan