Umeå kommuns gymnasieelever kan hämta skollunch

Kontakta Maja Beskowgymnasiet

Maja Beskowgymnasiet

Besöksadress: Fridhemsvägen 2, 903 37 Umeå

På grund av coronapandemin och den situation som vi just nu befinner oss i har tekniska nämnden fattat beslut om att erbjuda Umeå kommuns gymnasieelever möjlighet att hämta skollunch från ett urval av kommunens skolrestauranger.

– Syftet är att de elever som önskar få ta del av skolmåltiden ska få möjlighet att hämta lunch, säger Lena Karlsson Engman (S), tekniska nämndens ordförande.

De elever som bor i Umeå kommun och går på de kommunala gymnasieskolorna Dragonskolan, Forslundagymnasiet, Maja Beskowgymnasiet eller Midgårdsskolan får möjlighet att hämta skollunch i ett urval av kommunens grundskolor och gymnasieskolor.

För mer information och beställning: www.umea.se/hamtaskolmatlänk till annan webbplats