Stäng meddelande

Information och policydokument

Kontakta Centrum för vuxenutbildning

Centrum för vuxenutbildning
Telefon: 090-16 17 20 (10.00–11.30 och 13.00–15.00 måndag–torsdag)

Besöksadress: Sveagatan 8

Kontakta personal

Skolan är en arbetsplats för elever och skolans personal. Endast de som är elever på skolan eller är anställda har normalt tillträde till skolans område. Skolans område är inte en allmän plats så länge skolverksamhet pågår där.

Endast personer med synnerliga skäl har rätt att besöka skolan. Besökande skall anmäla sitt besök i förväg till rektor, skolvärd, lärare eller annan personal. Att besöka en kompis är inte ett synnerligt skäl. Elever kan på uppmaning från personal få visa legitimation. All personal har rätt att avvisa obehörig person från skolans område.

Alla elever vid vuxenutbildningen i Umeå omfattas av kommunens olycksfallsförsäkring. Försäkringen gäller dygnet runt under skoltid, fritid och lov. Här finns mer information.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om du blir sjuk under studietiden är det viktigt att du anmäler detta till Försäkringskassan redan första sjukdagen. Ring eller mejla till dina lärare och meddela din frånvaro, håll kontakten med dina lärare för att inte riskera avbrott på kursen.

Har du stöd från CSNlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Utrymningsplan Hus 6, Umestan

När larmet utlöses:

RÄDDA först de som är i uppenbar fara.

LARMA genom att trycka på brandlarmsknappen samt ring112 och svara på larmoperatörens frågon.

VARNA övriga som hotas av branden.

SLÄCK branden om det bedöms möjligt.

UTRYM och bege er till återsamlingsplatsen bakom Hus 6

Utrymningsplan Hus 10, Umestan

När larmet utlöses:

RÄDDA först de som är i uppenbar fara.

VARNA övriga som hotas av branden.

SLÄCK branden om det bedöms möjligt.

UTRYM och bege er till återsamlingsplatsen bakom Hus 6

Senast uppdaterad: 7 oktober 2020