Lovskolan lockade flera elever

Kontakta Västra gymnasiet

Västra gymnasiet
E-post:

Besöksadress: Språkintroduktion: Skolgatan 31, 903 25 Umeå   Individuellt alternativ: Fridhemsvägen 2, 903 37 Umeå

Många elever tog chansen att delta i lovskolan som ägde rum under höstlovet. Emma Ågren, specialpedagog fanns på plats vid IM:s lovskola. Hon menar att projektet blev lyckat.
– De som var där var så motiverade och engagerade, säger hon.

Pedagoger fanns på plats för att stötta och hjälpa eleverna som hade med sig eget material.
­­­­­­­­­­­­­­­– De flesta arbetade med matematik och/eller svenska, men det fanns även de som läste NO. Vissa tränade på något specifikt moment medan andra pluggade inför prov, berättar Emma.

Olika nivåer

Eleverna befann sig på olika nivåer, men hade stort utbyte av varandra. Emma hoppas på en repris av lovskolan.
– Sommarskolan är nog helt spikad. Jag ser gärna att vi erbjuder en lovskola även till sport- och påsklovet. Och varför inte en jullovsskola?