Glad sommar önskar Midgårdsskolan

Midgårdsskolan

Besöksadress: Regementsområdet/Umestan

Besöksadress: Skolgatan 31A

Under årets skolavslutning förvandlades Valhalla (aulan) till en en skolgård med basketplan och det delades ut stipendier och diplom. Dessutom bjöds det på många dans- och musikframträdanden.

Temat på årets avslutning var High school-musikal och det var eleverna i årskurs 2 på Estetiska programmet med inriktning Bild och formgivning som hade förvandlat Valhalla till en skolgård med basketplan. Under avslutningsföreställningen bjöd våra dans- och musikelever i årskurs 1 och 2 på solo-, duett- och körsång samt fantastiska dansnummer.

Under avslutningsföreställningen bjöd våra dans- och musikelever på ett stort urval av musikstycken och koreografier.

Avgångseleverna lämnar nu Midgårdsskolan för nya äventyr. Vi önskar er all lycka. Du som fortfarande har ett eller flera år kvar hos oss önskar vi varmt välkommen tillbaka i höst.

Glad sommar till er alla önskar vi på Midgårdsskolan!

Foto: Inger Appelblad