Föräldrainformation årskurs 1

20 sep
midgardsskolan@umea.se
Bild

Nu är höstterminen i full gång och vi har många nya elever som börjat hos oss. Onsdag 20 september vill vi gärna träffa dig som är vårdnadshavare till en gymnasieelev som börjat hos oss i höst.

Vi som arbetar på Midgårdsskolan är övertygade om att ett positivt samarbete med våra elevers vårdnadshavare bidrar till att skapa en bra studiemiljö. Därför vi vill därför gärna träffa dig som har en elev som börjat hos oss i höst.

Onsdag 20 september kl. 19.00

Valhalla (aulan), hus C

Ingen anmälan krävs

Resp. programrektor

Vi börjar med en gemensam samling i vår aula, Valhalla och efter en kort presentation av skolan följer du som vårdnadshavare med klassens mentorer till ett klassrum. Då får du veta mer om elevernas vardag hos oss och har möjlighet att ställa frågor.

Det finns gott om cykelparkeringar utanför entrén till skolan. Om du kommer med bil finns parkering på den stora grusplanen i mitten av Umestanområdet. Parkeringen under kvällen är avgiftsfri.

Välkommen till oss på Midgårdsskolan!

Datum: 20 september 2017
Plats: Valhalla (aulan), Midgårdsskolan