Tack alla för en fin julmarknad!

Kontakta Forslundagymnasiet

Forslundagymnasiet

Besöksadress: Forslunda 1

Succé igen! Ja, årets julmarknad lockade rekordmånga besökare.

Tusentals besökare handlade julklappar, julblommor och julgrupper, åt hamburgare, fika och korv, besökte korna och ormarna och barn som red på ponnies. Ja, precis som en julmarknad på Forslunda ska vara!

Vi på Forslunda är stolta och glada att kunna arrangera och genomföra en stor julmarknad med drygt 140 utställare. Vi är ju egentligen "bara" en gymnasieskola. Men våra elever är fantastiska! De jobbar tillsammans med lärare och personal i flera dagar för att alt ska bli så bra som möjligt.

Vi är tacksam om du som utställare och besökare vill fylla i nedan stående utvärdering. Tack!

Nu önskar vi alla en god jul och hoppas att vi ses nästa år i igen! Bilder från julmarknaden kan du se på Facebook länk till annan webbplatsoch Flickrlänk till annan webbplats.

Tack för i år!