Årets Komatsu Forest stipendiater

Dragonskolan

Besöksadress: Dragongatan 1, Umeå

Besöksadress: Skolgatan 31A

I samband med skolavslutningen delade Komatsu Forest stiftelsen traditionsenligt ut årets resestipendier till elever vid Dragonskolans Teknikcenter. Årets stipendiater Johanna Thorstensson och Oskar Tjernström, båda elever på Teknikprogrammet och Lucas Larsson, elev på El- och Energiprogrammets inriktning Automation, kommer under  höstterminen 2017 att få göra en studieresa till Japan för att besöka Komatsu City och ta del av den japanska kulturen.

Martin Ärlestig, fabrikschef för Komatsu Forest i Umeå och ordförande i stiftelsen, fanns tillsammans med Michael Lundstedt på plats för att tillkännage årets stipendiater.

De nominerade eleverna har under sin skoltid utmärkt sig på ett positivt sätt och är goda ambassadörer för sitt program.

För mer information kontakta:
Cathrin Backman Löfgren
rektor, Dragonskolans Teknikcenter
cathrin.backmanlofgren@umea.se

Läs mer om Komatsu Forest stiftelsenöppnas i nytt fönster

Bild

Fr vä: Cathrin Backman Löfgren (rektor Dragonskolan), Martin Ärlestig (fabrikschef Komatsu Forest), Oskar Tjernström, Johanna Thorstensson och Lucas Larsson (stipendiater) och Michael Lundstedt (Komatsu Forest).