Kontakta Site Page

Site Page

Besöksadress: Skolgatan 31A

Bild

Obbola skola är en F-9 skola som ligger i Obbola samhälle med närhet till skog, hav och ett rikt friluftsliv. Vi tar tillvara den lilla skolans fördelar och har fokus på värden som kunskaper och trygghet.

Att eleverna känner sig trygga i skolan är en förutsättning för lärande. Skolan har ett väl fungerande Elevhälsoteam som består utav rektorer, skolsköterska, kurator, skolpsykolog och specialpedagoger som träffas varje vecka för att bistå personalen i arbetet med att skapa ett gynnsamt klimat för lärande och trygghet. Skolan har även ett likabehandlingsteam som består utav rektor, kurator och personal från skolans olika verksamheter. Likabehandlingsteamet har under hösten arbetat med att omvandla skolans ”Plan mot diskriminering och kränkande behandling” till ett enklare och mer hanterligt verktyg för alla i likabehandlingsarbetet.

Likabehandlingsplanlänk till annan webbplats
Elevhälsoplanlänk till annan webbplats

Kunskaper

Obbola skola har 100% behöriga pedagoger och en mycket engagerad personalgrupp. Skolan har de senaste åren höjt sina resultat och arbetar långsiktigt med fokus på att varje elev ska nå så långt som möjligt. Höga förväntningar på både elever och personal är en viktig del i det långsiktiga arbetet.

Senast uppdaterad: 15 juni 2017
Publicerad: 2 maj 2017