Kontakta Familjedaghem CentrumRödäng

Familjedaghem CentrumRödäng

Välkommen till oss dagbarnvårdare i Centrum och på Rödäng

Inom det här området är vi fyra dagbarnvårdare. Tre finns i centrum och en på Rödäng. Vi träffas tillsammans med alla barnen flera gånger i veckan. På onsdagsförmiddagarna har vi barngymnastik i Fridhemsgymnasiets idrottshall. På fredagar är vi tillsammans i vår gemensamma grupplokal Öst på stan. Där har vi möjlighet till lek och skapande i storgrupp.

Vår målsättning

Vi ser naturen som en plats för lärande. Där arbetar vi bland annat med matematik, motorik, värdegrunden, språket och hållbarheten.

Det unika med oss

Vi är dagbarnvårdare i centrum – med närhet till naturen. Vi kan nyttja de fördelar som en stad har att erbjuda, t ex stadsbiblioteket i Väven, konsthögskolan, bildmuseet och Västerbottens museum på Gammlia. Ändå har vi naturen in på knuten.

Läs mer om familjedaghemmen:
Britt-mari Burvall
Margareta Källman