• Translate
  • A-Ö
  • Webbkarta

Ansökan

Du kan ansöka till Musikskolans undervisning tidigast från vårterminen i årskurs 2 för att om möjligt få plats under höstterminen i årskurs 3. (Till sång gäller från årskurs 5).

Från årskurs 3 kan ansökningar göras när som helst under ett kalenderår.

Musikskolan välkomnar naturligtvis också äldre elever - du kan börja spela när som helst till dess du slutar gymnasiet. Du blir placerad i kö och kallad till undervisning så snart en ledig plats uppstår.

Frågor om köer
Vi har tyvärr ingen möjlighet att bekräfta er ansökan. Har ni frågor angående köplats m.m. så besvar vi er via mejl: musikskolan@umea.se

Webbaserad anmälningsblankett - Anmäl här!

Application in english - Apply here!

Anmälningsblankett för utskriftPDF

Anmälan till Småbarnsmusik

Intresse till Suzukiundervisning

Instrumentuthyrning

Uppsägning
När du fått en plats och eventuellt vill säga upp den av någon anledning, så måste du kontakta informationen under utsatta telefontider 090-16 59 53 eller mejla: musikskolan@umea.se Det räcker inte att endast meddela till din lärare.

När det gäller yngre barn hänvisar vi till fliken utbud och avgifter ovan.