Midgård

För elever

Midgårdsskolan är Umeås kultur- och mediegymnasium. Det är en plats för kultur och passion där du får utveckla dina intressen och får en högskoleförberedande utbildning vad du än läser. På den här sidan hittar du som är eller ska bli elev på Midgårdsskolan information om allt från busskort till studiestöd.

Informationen

I anslutning till huvudentrén (A-huset) hittar du Informationen (även kallad Info) som är skolans informationsdisk/reception. De som jobbar där har koll på det mesta. Informationen och håller öppet alla skoldagar från kl. 8.00-14.30 med lunchstängt mellan 12.00-13.00.

Försvunna och upphittade saker

Om du tappar något ska du kontakta informationen eftersom det oftast är de som tar emot upphittade föremål. Undvik att ta med dig värdesaker till skolan eftersom den inte har något ansvar för ägodelar som stjäls eller tappas. Vid stöld ska du göra en anmälan direkt till polisen.

Sjukanmälan

För elever under 18 år görs sjukanmälan av vårdnadshavare via Lärplattformen Lärum eller via telefon 090-16 64 00. Telefontjänsten registrerar frånvaro för en heldag i taget. Om du ringer efter klockan 12:00 kommer frånvaro därför att registreras för följande heldag.

Om du blir sjuk under dagen kan du meddela detta till skolans Information (A-huset, entréplan).

Receptionen
Midgårdsskolan
Umeå kommun
mejl

Hade du nytta av informationen?
(84 röster)

Sidan granskad av Therése Svärd

2016-09-05 13.05

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.