• Translate
  • A-Ö
  • Webbkarta

Vår förskola

Förskolan Marinan ligger i Täfteå , ca 1,5 mil från Umeå.

Marinan ligger i anslutning till Täfteå skola och har närhet till naturen.

Förskolan byggdes 2007 och består av tre hemvist: Snäckan, Korallen och Krabban.

På Snäckan och Korallen jobbar vi i åldersblandade grupper 1-4 år. På Krabban går de äldsta barnen på Marinan, 4-5 åringar.

Tillsammans skapar vi trygghet

På förskolan Marinan vill vi ge alla barn en trygg grund att stå på. Vi arbetar aktivt med att att barnen ska känna sig trygga med samtliga pedagoger och kamrater på förskolan. Barnen på Marinan ska känna sig sedda, viktiga och betydelsefulla, för den de är.

Engagemang och glädje

På Marinan arbetar vi tillsammans över hemvisten och "våra barn är allas barn". Vi är närvarande pedagoger som gärna utforskar och upptäcker tillsammans med barnen. Trygghet, glädje och ett gott bemötande genomsyrar verksamheten på ett positivt sätt och alltid med fokus på barnets bästa.

Vår utemiljö

Vi ser närheten till skogen och vår förskolegård som en tillgång. Dessa ger goda möjligheter till lek, motorisk träning och skapar goda tillfällen till lärande.