Hade du nytta av informationen?
(47 röster)

Stödteamet

Fredag 2 mars, kl. 09.00 prov i Aaron

Aktuella nyheter

Kurslitteratur att låna för dig som är anställd inom Vård och omsorg i Umeå kommun

Kursböckerna finns att låna i Vårdvillan, hus 6, Umestan. OBS! Ta med dig ditt arbetsgivarintyg!

Har du låneböcker hemma och du inte läser nu, måste du lämna igen dem till Umestan Hus 6.

Introduktion för nya vårdelever

Här är ett bildspel för dig som är ny elev på Vård- o. omsorgsutbildningen

Trådlöst nätverk/WiFi

Välj nätverk. _UK_Guest_ och logga in:
1. Med numret på bibliotekskortet (utgivet av Umeåregionens bibliotek) + pinkod (som du själv väljer).
2. Med personnumret (10 siffror) + pinkod

Vaccination

Elever som ska läsa kurser där APL ingår, rekommenderas att i god tid se över sitt vaccinationsskydd för TBC och Hepatit B.

Gunilla Wallmark
gunilla.wallmark@umea.se

Sidan granskad av Lars Erik Sundström

2018-02-23

Komvux är Umeå kommuns egen vuxenutbildning. Vi har behöriga och närvarande lärare. Vår målsättning är att på ett flexibelt sätt erbjuda behörighetsgivande och kompetenshöjande utbildning för vuxna. Vi hjälper dig att utvecklas efter din förmåga.