• Translate
  • Webbkarta

Välkommen till Åsa i Tavelsjö

Om mig

Jag heter Åsa Holmberg och har arbetat inom barnomsorgen sedan 1994. Jag är utbildad förskollärare och har arbetat inom förskolan i några år men sedan 1999 arbetar jag som dagbarnvårdare. Jag trivs väldigt bra med mitt yrke där jag får arbeta självständigt. Natur och miljö ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

En dag hos mig

Barnen kommer: Jag möter varje barn i hallen för att starta dagen på ett personligt och bra sätt

Frukost: Barnen äter en gemensam frukost. Då har vi möjlighet att  planera vår dag tillsammans.

Utevistelse eller skapande verksamhet: Antingen är vi ute och leker och  genomför aktiviteter eller så är vi inomhus. Aktiviterna styrs av det pedagogiska årshjulet jag gjort.

Lunch: Vi äter en gemensam lunch.

Sov- och läsvilor: De barn som har behov av att sova får tillfälle till det. Barnen sover utomhus i vagnar. De barnen som inte sover har en lässtund.

Aktiviteter eller utevistelse

Mellanmål Barnen äter ett gemensamt mellanmål

Aktiviteter eller fri lek

Åsa Holmberg