• Translate
  • Anpassa
  • A-Ö
  • Webbkarta

Välkommen till Jenny i ...

En dag hos mig

Jag heter Jenny Backlund är 33 år och bor i en villa i Rödåsel. Jag har jobbat som dagbarnvårdare sedan 2013 och trivs jättebra med det. Tidigare jobbade jag som undersköterska i Umeå kommun. Jag har tre barn varav 2 går i skolan, vi har 2 katter, 1 hund och 1 kanin. Jag tycker att det är viktigt att barnen känner sig trygga och att jag har en bra kommunikation med föräldrarna. Vi är mycket ute i skogen, på gården, vi går även till Rödåsels skola som ligger i närhetenför att leka. Inne så läser vi böcker, sjunger, pysslar, bakar ibland och leker m.m.

Jag samarbetar mycket med Sandra som också jobbar i hemmet. Vi träffas och hittar på saker tillsammans. Vi träffar även de andra dagbarnvårdarna på den gemensamma lokalen någon gång i månaden för att ha en röd tråd i vårt arbete med barnen.

Välkommen!

Jenny Backlund