• Translate
  • Anpassa
  • A-Ö
  • Webbkarta

Välkommen till Mona-Lisa i...

Om mig

Jag har jobbat som dagbarnvårdare sedan 2012. Är utbildad undersköterska.

En dag hos oss!

Dagbarnen kommer på morgonen och vi äter frukost tillsammans vid klockan sju. Ungefär klockan nio har vi fruktstund. Vid halv elva äter de barn som ska sova lunch och vid halv tolv äter de äldre barnen lunch. Läsvilan efter lunch ger en lugn och skön stund. Därefter går vi ut och leker eller är inne och har någon aktivitet tillsammans. Vi äter mellanmål och sedan går vi ut och leker tills barnen börjar fara hem. Sommartid spenderar vi mesta tiden ute och därmed äter vi lunch och mellis där också.

Med skogen runt knuten så är det naturligt för oss att vistas ute i skogen. Vardagspedagogiken och den fria leken värderas högt, lek och utevistelse har stort utrymme i verksamheten. Men vi har även planerade aktiviteter som t ex Experimentupplevelser, Bokstavs/siffertisdag, Rörelseaktiviter med avslappning, födelsedagsfirande en gång i månaden tillsammans med de 2 hemmajobbande dagbarnvårdarna med deras grupper. Vi gör utflykter till Umeå, Vindeln, Lycksele mm för att expandera barnens miljö och tillgodose deras intresse.

Vi vill skapa ett bra komplement till hemmet genom att vara lyhörda, flexibla och erbjuda en lugn och trygg miljö, se varje enskilt barn och deras behov.

Det går att nå oss på telefonnummer 070-3758777

Välkommen!