• Translate
  • Webbkarta

Välkommen till Marina Röbäck

Om mig

Jag heter Marina Linder är gift och har tre vuxna barn.  Vi har stuga i fjällen där vi tycker mycket om att vara. Att fiska, plocka svamp, åka slalom och köra skoter är fantastiskt roligt och avkopplande. Resor både här i Sverige och utomlands är också något som jag alltid ser framemot.

Jag tycker att mitt yrke är fantastiskt roligt. Att få vara en del av dagbarnens första år är väldigt stort. Sedan år 2004 arbetar jag i vår grupplokal (en fyrarummare) som är helt anpassad för lek, skapande och kreativitet.

En dag hos mig

I mitt arbete tycker jag om att vara nära mina dagbarn och se deras behov i stunden. Att ha ett nära samarbete med föräldrarna är också viktigt. Tillsammans vill jag att de ska känna trygghet, tillit och respekt.

En dag hos mig är att vistas mycket utomhus som t ex i skogen alldeles intill, eller de fina lekparker vi har. Tillsammans med mina arbetskamrater har vi alltid roliga dagar med bla. planerade pedagogiska verksamheter och fri lek.

Välkommen!

Marina Linder