• Translate
  • A-Ö
  • Webbkarta

Välkommen till Marita i Haddingen

Jag började som dagmamma 1991 och trivs väldigt bra med att få jobba med barn, då det är ett både sporrande samt givande arbete.

Just nu samarbetar jag och min kollega Helen i Håkmark. Det betyder att mina och hennes dagbarn får möjlighet att vara i en större barngrupp fem gånger i månaden, hos mig eller hos min kollega. Vi har samma grundtankar och har möjlighet att låta barnen vara ute i skog och mark, då vi båda bor mycket nära naturen. Periodvis jobbar vi mycket med t ex uppdragskorten i Naturskoleföreningens bok ”Leka och lära matematik ute”. Rim och ramsor, ”sångpåsen” och sagostund under fruktfikat är återkommande inslag hos oss.

En gång per månad får vi möjlighet att låna böcker från bokbussen, vilket barnen uppskattar. Vi genomför även årliga traditioner, som t.ex. Murrikkalunchen på berget två gånger om året samt gemensamt julbord för barnen. Ibland gör vi utflykter till Hissjö bygdegård och träffar dagbarnvårdarna och barnen där, t.ex. vid den årliga fotograferingen.

Välkommen!

Marita Sandström