• Translate
  • Webbkarta

Välkommen till Åsa Ahlenius

Om mig

Jag heter Åsa Ahlenius och bor på Östra Ersboda. Hemma hos mig bor jag, min man och vår kinesiska nakenhund Morris.

Jag har arbetat som dagmamma sedan 1995, och före det arbetade jag som barnskötare på olika förskolor i Umeå kommun. Har varit anställd inom barnomsorgen sedan 1988.

Jag bor i ett radhus med lekparken precis utanför min altan. Inne hos mig har barnen tillgång till  eget lekrum samt egna hyllor i hallen för kläder o dyl. Min utemiljö består av lekparker i närområdet samt skogen runt knuten.

En dag hos mig

En dag hos mig kan innehålla besök på biblioteket, sagoläsning, skapande arbete, tema arbete, fri lek, besök i skogen och mycket mycket mer…

Vill ni veta mer kan ni titta in på www.barnskratt.blogg.se  och läsa mer om vår vardag tillsammans.

Åsa Ahlenius

Törelvägen 44