• Translate
  • Webbkarta

Välkommen till Bitte på Öbacka

Om mig

Jag bor tillsammans med min man på Öbacka. Våra två söner har flyttat hemifrån. Vi har fyra rum och kök, varav ett av rummen är lekrum för dagbarnen.

En dag hos mig

Dagbarnen kommer på morgonen och vi äter frukost tillsammans. Ungefär klockan nio går vi ut och träffar de andra dagbarnvårdarna i området och deras dagbarn. Vi går till skogen, har tipsrundor, utematematik, besöker varandras lekparker, besöker Väven och Gammlia m.m. Vid elva går vi in och äter lunch. Efter lunch så är det sovvila för de mindre barnen och de större gör lite olika aktiviteter. Det är förstås samtal och lässtunder varje dag. Ungefär kvart över två äter vi mellanmål. Efter det plockar vi tillsammans undan i vårt lekrum och går ut och leker tills föräldrarna hämtar sina barn.

Välkommen!

Britt-mari (Bitte) Burvall