• Translate
Barnen på biblioteket

Välkommen till Åsa, Öst på stan

Om mig

Jag har fyra barn och två bor kvar hemma (tvillingflickor som är 14 år). Vi har en liten dvärgpudel som heter Hamilton och jag är sambo med Tommy. Vi bor i en femrumslägenhet Öst på stan. Ett av rummen nyttjas som lekrum för dagbarnen. Jag bor nära skogen och flera lekplatser.

En dag hos mig

Dagbarnen kommer på morgonen och vi äter frukost tillsammans. Ungefär klockan nio går vi ut och träffar de andra dagbarnvårdarna i området och deras dagbarn. Vi går till skogen, har tipsrundor, utematematik, besöker varandras lekparker, besöker Väven och Gammlia m.m. Vid elva går vi in och äter lunch. Efter lunch så är det sovvila för de mindre barnen och de större gör lite olika aktiviteter. Det är förstås samtal och lässtunder varje dag. Ungefär kvart över två äter vi mellanmål. Efter det plockar vi tillsammans undan i vårt lekrum och går ut och leker tills föräldrarna hämtar sina barn.

Välkommen!

Åsa Öberg