• Translate
  • Webbkarta

Välkommen till Anna på Rödäng

Om mig

Jag bor i radhus på Rödäng tillsammans med min man och mina två barn som är 14 och 19 år. Jag har ett lekrum speciellt för dagbarnen. Rödäng är ett barnvänligt och bilfritt bostadsområde. Här finns skogen, grönområden, flera lekparker, skridskoplan på vintern och får på sommaren.

En dag hos mig

Dagbarnen kommer på morgonen och vi äter frukost tillsammans vid klockan åtta. Ungefär klockan nio går vi ut. Vi har fruktstund/smörgås vid tio. Vi gör många trevliga utflykter under veckan, där vi träffar de andra dagbarnvårdarna i centrum och deras dagbarn. Vi kan vara i skogen och ha utematematik, leka i lekparker, besöka stadsbiblioteket i Väven, Gammlia m.m. Ungefär halv tolv äter vi lunch och efter lunchen har vi samling med sång och dans. Vi avslutar alltid med avslappning. Sedan är det sovvila för de mindre. De större barnen har ”fri lek”, läsvila eller någon skapande aktivitet. Vi äter mellanmål och sedan går vi ut och leker tills föräldrarna hämtar sina barn.

Välkommen!

Anna Lundberg