• Translate
  • A-Ö
  • Webbkarta

Välkommen till oss dagbarnvårdare i Centrum och på Rödäng

Inom det här området är vi fyra dagbarnvårdare. Tre finns i centrum och en på Rödäng. Vi träffas tillsammans med alla barnen flera gånger i veckan. På onsdagsförmiddagarna har vi barngymnastik i Fridhemsgymnasiets idrottshall. På fredagar är vi tillsammans i vår gemensamma grupplokal Öst på stan. Där har vi möjlighet till lek och skapande i storgrupp.

Vår målsättning

Vi ser naturen som en plats för lärande. Där arbetar vi bland annat med matematik, motorik, värdegrunden, språket och hållbarheten.

Det unika med oss

Vi är dagbarnvårdare i centrum – med närhet till naturen. Vi kan nyttja de fördelar som en stad har att erbjuda, t ex stadsbiblioteket i Väven, konsthögskolan, bildmuseet och Västerbottens museum på Gammlia. Ändå har vi naturen in på knuten.

Läs mer om oss i länkarna högst upp på sidan.

Förskolechef  har huvudansvaret för familjedaghemmen.

Tycker du det här låter intressant och vill veta mer, kontakta dagbarnvårdarna eller förskolechefen.

Välkommen till oss!

Britt-mari