• Translate
  • Webbkarta

Välkommen hem till Greta på Sofiehem

Om mig

Jag heter Greta Westerberg och har arbetat i 38 år som dagbarnvårdare. Under de åren så har jag fostrat tre egna barn och ett stort antal dagbarn. Jag är en djur- och naturmänniska, så det är en viktig del i min verksamhet.

En dag hos mig

Jag bor på Sofiehem, inte långt ifrån min kollega Matilda och vi träffas ute varje dag. Vanligen träffas vi för att leka i någon utav lekparkerna på Sofiehem eller så går vi till biblioteket för en sagostund. Två till tre dagar i veckan tillbringar vi i en stor lokal på Carlshemskyrkan som har många fina lekrum och närhet till naturen. Dagarna låter sig präglas utav årstiderna och på våren och sommaren gör vi lite fler utflykter som exempelvis lunch i det fria eller besök på Gamlia, etc. Det är också viktigt för mig att barnen får en god och näringsriktig mat som är hemlagad från grunden och ekologisk så långt det går.
Mitt mål är att barnen ska växa upp till självständiga individer med förmågan att tänka själva och våga vara den de är, samt våga stå för sina åsikter.

Välkommen!

Greta Westerberg