Sidan granskad av Marie Nygren

2017-08-15

För elever

Dragonskolan är Umeås främsta mötesplats för ungdomar. Tillsammans arbetar vi alla för att det också ska vara Umeås bästa mötesplats.

Mångfald och bredd

Du möter utbytesstudenter, professorer, företagsledare, politiker och besökare från avlägsna delar av världen i våra klassrum och korridorer så gott som varje vecka. I denna kreativa miljö har vi naturligtvis plats för hållbara tankar och entreprenörskap.

Skolans karaktär är dess mångfald och bredd. Plats för alla drömmar kan låta pretentiöst, men hos oss finns verkligen utrymme för alla elever och allas visioner. Oavsett dina intressen och dina framtidsplaner så vet vi att du kommer hitta din plats hos oss.

Information för dig som elev eller blivande elev

På den här sidan hittar du som är eller ska bli elev på Dragonskolan en massa information som kan vara till hjälp. I vänstermenyn hittar du detaljerad information om allt från busskort till studie- och yrkesvägledning.

Hade du nytta av informationen?

(317 röster)
På gång

V. 34

Måndag 21 augusti
Upprop för åk 1 i aulan
09.00 El- och energiprogrammet, Ekonomiprogrammet, Industritekniska programmet, Lärlingsutbildningen, Teknikprogrammet
10.00 Bygg- och anläggningsprogrammet. Samhällsvetenskaps-programmet, VVS- och fastighetsprogrammet
11.00 Barn- och fritidsprogrammet, Dragonskolans Elitidrottsprogram (EK, NA, SA), Hantverksprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, RH-gymnasiet.

Elever som är nya på Språkintroduktion:
Upprop i C550 kl. 09.00 (guide finns i Servicecenter fr o m kl. 08.30).

Obs! Om du kommit in på Dragonskolans Elitidrottsgymnasium har du upprop kl. 11.00 oavsett vilken program du ska gå.

Porträttfotografering till skolkortet görs under dagen.

Onsdag 23 augusti
08.20 Upprop för åk 2-4
(lokalschema ej klart ännu)
Undervisning enl. schema

Elever som tidigare gått på Språkintroduktion:
Kl. 09.00, enligt schema.

Läsårstider

Servicecenter
mejl

Sidan granskad av Marie Nygren

2017-08-15

Umeås kommunala skolor har behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer, skolläkare, studievägledare, IT-tekniker, idrottshallar, skolbibliotek — och allt annat som behövs för att ditt barn ska få chansen att utvecklas efter sina förutsättningar.